Verzending

Afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze, worden de goederen ofwel opgestuurd of dienen ze voor contante betalingen te worden afgehaald bij Yukimi - Yuvaco bvba - Fraterstraat 88 te 9820 Merelbeke.

Voor verzending brengt Yukimi volgende zendkosten in rekening : tarieven voor 2021 (incl. btw)

  • Zendingen in België 0-10 kg + 6,50 euro 
  • Zendingen naar Nederland 0 - 10 kg DHL = 10,00 euro
  • Zendingen naar Nederland 10 - 20 kg DHL = 20,00 euro

De zending wordt na ontvangst van betaling binnen de 2 werkdagen voor België en binnen de 8 werkdagen voor Nederland naar u toegestuurd, mits de bestelde artikelen voorradig zijn.  Is dit niet het geval, dan nemen wij via e-mail contact met u op.

Volg uw zending:

Eens de zending naar u vertrokken is, sturen wij u een mail met het zendnummer, zodat u indien gewenst uw zending kan volgen.

Afwezig bij levering:

Bent u wanneer de goederen geleverd worden niet thuis, dan wordt door b-post een kaart in de bus gestopt, waarop vermeld staat waar en vanaf wanneer u daar de zending kan afhalen.  U kan ook opteren dat de zending opnieuw wordt aangeboden.

Onvolledige of verkeerde bestelling:

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo goed, veilig en verzorgd mogelijk naar u toe te sturen, maar  is er iets mis met uw bestelling, of is uw bestelling onvolledig, verwittig dan dezelfde dag nog per e-mail  op info@yukimi.be .  Wij overleggen dan zo snel mogelijk met u en vinden samen een oplossing.

Product voldoet niet aan uw verwachtingen:

Wenst u een zending te retourneren, dan dient u dat op eigen kosten te doen. U dient de retour te doen binnen 7 dagen na ontvangt van de goederen, met vermelding van reden retour.  Graag ook per e-mail bevestigen wat de redenen zijn van uw retour.  Houdt er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen niet worden aangenomen. De retourzending dient te gebeuren in originele verpakking en de artikelen dienen ongebruikt te zijn.  U dient de retourzending te sturen naar  YUKIMI - bvba Yuvaco - Fraterstraat 88 - 9820  Merelbeke - België

de aankoopprijs van het produkt zal dan zo vlug mogelijk door Yukimi  teruggestort worden op uw rekening .  Yukimi behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd, of wanneer het artikel niet in de originele verpakking retour is gezonden. Yukimi behoudt zich ook het recht om retourzendingen te weigeren wanneer het artikel niet binnen de 7 dagen na aflevering van bestelling is teruggezonden, of niet via e-mail met reden bevestigd is geweest.

Overmacht:

Bij geval van overmacht kan Yukimi niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet tijdig leveren van de goederen. Dit omvat ernstige onderbrekingen in de eigen werking en/of de logistieke ketting.

Webdesign door Webmens.be

betaalmogelijkheden Yukimi